Leyleklere Küskünüm

4 comments
  
  Geçen sene bu zamanlar havada gördüğüm için bilmem kaç takla attığım leyleklerle arama mesafe koydum bu sene.Aaaaa leylek var havada nidalarına kafamı aksi yöne çevirerek tepki veriyorum.Neden mi?
   Malum af mevzusu ile yarım bıraktığım eğitim hayatıma geri döndüm okulumda taa Konya da.Sağolsun Hocalarımız derse devam konusunda anlayışlı davrandılar da sadece sınavlar için gidip geldim Konyaya.
Sınavlar için bile olsa sayısını unuttum gidiş gelişlerimin ve otobüs ya da uçak marifeti ile de olsa katettiğim kilometrelerin.Son olarak 2 hafta önce gidip 1 hafta kaldım.Konya maceralarımı yazmayı ilerleyen zamanlara bırakıp Leyleklerle olan dotluğumdan bahsetmek istiyorum.Konya da 1 hafta kaldıktan sonra evime geldim valizimi bile boşaltmadan diyebilirim tatil münasabetiyle Sakaryadaki babaannemizi ziyaret için düştük yollara maalie laf aramızda çocuklar bu tatilde çok eğlendiler sokak nedir bilmeyen keçilerim sokakta oynamaya doydular.Bu 1 haftanın soundaysa hiç eve uğramadan hoop geldik köyümüze.Bakalım bir manimiz olmazsa bütünleme sınavım için 1 günlüğüne Konyaya gidip geleceğim sonrasında da Ramazana kadar buradayız diye umut ediyorum.
    Şimdi soruyorum size ben küsmeyeyim de bu leyleklere kim küssün vurun dedik onlar öldürdüler.Yukarıda ki fotoğrafı 26 Haziran 2011 de çekip facebookta 'leyleği yuvada gördüm hele bir de havada göreyim varya.....' şeklinde paylaşmışım başıma gelecklrden habersiz.Haftasına da havada görmüştüm kerataları.Velhasılı kelam bu sene leyleklere küsüm bakalım bu küslük ne kadar sürecek.
  Bu arada köyde bile olsam beni blogumdan ve internetimden mahrum bırakmamak için düzenlemeler yapan eşime de teşekkürü bir borç bilirim.

4 yorum :

  1. Ne yapmış ki leylekler ? Gelmediler mi bu sene ? :))

    Bir de şu harf doğrulamayı kaldırıver sana zahmet :)

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller diliyorum.Ailecek çook keyifli bir tatil geçirin inşallah:)Bütünleme sınavını da başarıyla vermenizi diliyorum.Allah yardımcınız olsun.ben quuptan sanem:)

    YanıtlaSil
  3. Harf doğrulama mı varmış becerebilirsem kaldırıvereyim bari

    YanıtlaSil
  4. teşekkürederim Sanemcim haftaya sınavlar bakalım nasıl geçecek

    YanıtlaSil