Faturalarınız Düzenleyin

11 comments
 8. Hafta:Faturalarınızı Düzenleyin




      Alışverişlerde verilen faturaların garanti belgesi olarak kullanılmaya başlaması ile ben elime geçen bütün faturaları bir arada tutmak ve kaybetmemek için iki sene boyunca saklamak için bir kutuya kaldırıyordum ama son zamanlarda lazım olan faturayı bulmak için her zamankinden daha fazla zaman almaya başladı malum kutu içindeki fatura popğlasyonu arttı öyleki bazen lazım olan faturayı ararken 3-4 sene öncesinin faturalarına bile rastladığım olmuştur.Bu haftanın konusu işte yine tam benlik.




       İş öncelikle çantalarımda ceplerimde ve bunlar gibi bilimum yerlerdeki faturaları toplayarak başladım.Sonra bunları aşağıdaki başlıklar altında ayırdım
  • Giyim
  • Gıda
  • Hediye ve İade Çekleri
  • Garanti Belgeleri
     ve sonrasında  gereksiz gördüğüm ve zamanı geçmiş faturaları attım.Son olarak da küçük bir cüzdan ayarlayıp atacağım çantama ve veriln faturaları cüzdanıma tıkıştırmaktan vazgeçeceğim bazn kredi kartı ekstrlerinin ve faturaların arasından para bulmakta zorlanıyorum nitekim.







      Hemen hemen her hafta olduğu gibi belirtmekte fayda var ki fotoğraflar internet menşelidir .

11 yorum :

  1. iyi geceler nursen.nette dolaşırken aklıma birden limonatalı kek geldi bakalım tarifi var mı diye bakınırken bloguna rastladım .keki en kısa zamanda denemek istiyorum maalesef limonatalı kek konusunda yorum kısmını göremedim o yüzden buraya yazıyorum.:)

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkürederim Arife evet ilk zamanlarda yorum kısmını açmamıştım yni yni öğreniyorum blogger kullanmayı.Umarım tarifi denersin ve beğenirsin.

    YanıtlaSil
  3. Değerli paylaşımlar için teşekkürler. Bir konuda bilgi alabilirmiyim? 6.Hafta Finansal'dan 8.Hafta Faturalara geçmişsiniz. 7 hafta atlanıldı mı? Yoksa Faturalar olan bölüm hafta mı? Diğer haftaları da merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Ben de yorumun ve dikkatin için teşekkür ediyorum 7. hafta çok yoğun bir haftama denk geldi ve hazırlayamadım taslak aşamasında en kısa zamanda 7. ve 10. haftayı hazırlayıp paylaşacağım

    YanıtlaSil
  5. 9.Hafta:Dosyalarınızı Düzenleyin ve 10.Hafta:Dergilerinizi ve Gazetelerinizi Düzenleyin konuları için teşekkürler. 7.Haftanın konusu eksik oldu. 7 ve 11'i bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel konulara değinmişsin :) Benim asistanlık yıllarından kalma bir alışkanlığım bu. İllaki klasörleyip spsratörle ayırırım :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel planlamışsın.Ben de yapmalıyım:)teşekkürler Nurşencim:)

    YanıtlaSil
  8. Ne zaman sitene girsem hep bi düzenleme hep bi hayatı hizaya sokma çalışması görüyorum hayra alamet mi bilemiyorum ama bence hayatı olduğu gibi yaşamalı sürekli düzeltemeyeceğiz hayat rotamızı çiziyor dümen otomatik pilottayken biz bişeyler düzenliyoruz gibi gelir ama aslında sadece oyalanıyoruzdur ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu zamana kadar bu düzen fikirleri olmadan yaşadım bir de düzenli olayım bakayım nasıl olacak dedim :)

      Sil
  9. Neyse ki şuan için üzerimde fatura sorumluluğu yok. Ailenin diğer bireyleri bakıyor o işlere. Ama ben de aldığım ürünün ne kutusunu ne de faturasını atarım. :)

    YanıtlaSil
  10. Nursen faturalar çıktı karşıma kabusum onlar,hiç sevmiyorum:))Sevgilerimle canımm:))

    YanıtlaSil