Tepe Home İndirimi

4 comments

   Uzuun çok uzuun zaman önce yabancı blogları gezerken karşılaşmıştım bu güzelliklerle ve hemen facabooktan arkadaşlara nerede bulabileceğimi sormuştum ve çok geçmeden cevap gelmişti:Tepe Homeda.Tatildi Ramazandı Köydü derken epey bir zaman Cevahire gidemedim sadece Cevahir mi dğru düzgün bir alışveriş merkezine gidememiştim.Lüleburgazdaki Kipa alışveriş merkezi sayılırmaz değil mi? Buyüzden de kavuşamamıştık birtürlü.Son zamanlarda DeliAnnenin  yayınladığı fotoğraflarda sıksık karşılaşmaya başlamıştım çeşit çeşit kahve kupalarıyla itiraf edeyim onun kupalarını çok kıskanıyorum hepsi birbirinden güzeller aman nazarım değecek vallahi...Neyse efendim uzatmayayım hiç istemesem de dişçimle olan randevum için Şişliye gitmem gerekti ki yanlış anlaşılmasın dişçimi çok seviyorum ama onunla başka şartlar altında tanışmak isterdim doğrusu.İşte Şişlide ki randevum için hazırlanırken cep telefonuma gelen bir mesajla soluğu Cevahirde aldım çünkü Tepe Homeda bazı ürünlerde yüzde elli indirim varmış gelen mesajda böyle yazıyordu.
    Reyonlar arasında gezerken gördüm kupaları küçük çaplı bir kavuşma anı yaşadık herşey yavaş çekimde gibiydi ama sepetimde yerlerini almaları oldukça hızlı çekimdi.Ne vardı bir de Yankee Candellarda da indirim olaydı dedim ama olsun kupalarımla ve donutlu servis tabaklarımla mutlu mesut evime döndüm kahve içip siftah bile yaptım kendileriyle darısı arkadaşlarla içeceğimiz kahvelerin başına.Anlaşıldı mı bilmem bu bir açık davettir kahveye bekliyorum efendim.

4 yorum :

  1. Ya hizli hizli bi okudum blogu kafam karisti arkadasim,sen istanbulda yasiyorsun di mi? Luleburgaz falan geciyo arada da. Bi ara bi ogrenci oldum demissin mesela. Mastera mi basladin. Sonra o sahaf festivali-gecen yil yazmissin gerci- bu sene de duzenlendi mi? Sonra cocuklar ikiz mi? Ayni ebatta duruyolar:) oho oo o bi suru soru buldum yahu!

    YanıtlaSil
  2. önce hoşgeldin evet ben İstanbulda oturuyorum ama Lüleburgaza yakın yazlığımız var yazlarımızı orada geçiriyoruz.Öğrencişlik mevzumu ne sen sor ne ben söyleyeyim yıllar yıllar sonra yarım kalan okulumu tamamladım.master konusunda kararsızım.sahaf festivali geçen seneydi bu seneki başladı onu da gezdim ama tenbellikten yazamadım henüz.çocuklarımın ikizliğine gelince bu soruyu çok kez duydum ama bizim büyük keçi pek bir iştahsız olunca kardeşi ona yetişti haliyle yoksa aralarında 3 yaş var.sen sor ben cevaplarım ayol hiç merak etme kanka adayadayı oldum sana boru mu?

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan arkadaşım, pek güzeller:) Ben geldiğimde hediye edeyim kupalarımı olmayacak bu iş böyle.. :)

    YanıtlaSil
  4. evet bence de yoksa çenemden kurtulamayacaksın ya da nazardan:)))ahh gelsen de ben kupa mupa istemem..

    YanıtlaSil